Wuuuuhuuuu ... vi er åbne igen

Vi holder genåbningsgudstjeneste på torsdag, Kristi Himmelfartsdag, kl. 11.00 i vores nye Kirketelt. Det kommer til at stå på vores P-plads bag ved Kongsted Sparekasse.

I skrivende stund er personalet travlt i gang med at skaffe de rette værnemidler og måle op.

Der vil ligeledes være gudstjenester
Søndag den 24. maj kl. 11.00
Pinsedag den 31. maj kl. 11.00

Dåb, bryllupper og begravelser vil foregå inde fra kirken med de restriktioner, der måtte følge der.
Begravselser kan også foregå ude på kirkegården, hvor der ingen restriktioner er ud over 2 meters afstandskrav.
Hvis du har booket dåb og bryllup så ring til mig, så kan vi få en snak om de muligheder der er.

Vi må desværre ikke for nuværende holde udendørsgudstjenester, så vi afventer den 8. juni for at se, hvad der skal ske med vores Kirkebazar.

Mht. konfirmationer arbejder jeg pt. på højtryk for at finde den løsning, som underbygger evangeliet og giver mest mulig mening for de unge. Forældrene vil blive indkaldt til møde fluks jeg ved mere.

Kirken vil stå åben hver dag fra 8.00 - 18.00
Du må ikke spritte inventaret af, da det ikke kan tåle det.

Kirkegården er åben hele døgnet.

Vi når desværre ikke at få noget i avisen, så lad endelig ordet gå om, at vi har gudstjenester igen.

I er altid velkommen til at ringe til mig, hvis I har yderligere spørgsmål.

Jeanette, jeres præst
Tlf. nr. 51949440