Information vedr. Corona og kirkerne i Kongsted, Ulse, Vester - og Øster Egede

1.     Bortset fra kirkernes 2 præster, Anne Rydahl Nielsen og Jeanette Capion, er kirkernes personale fra dags dato og til og med den 29. marts sendt hjem.
Anne og Jeanette er en del af statens nødberedskab og I kan finde vores oplysninger nederst på siden.

2.    Kirkekontor og kirkegårde er lukket for personlig henvendelse.
De to præster bemander stationerne/ telefonerne og vi gør derfor opmærksom på, at sager der ikke er hastesager udskydes foreløbigt.
Fødsel og dødsfald registrerer vi efter normal praksis.
Navneændringer og lign. kan få længere behandlingstid end normalt.

3.    Alle gudstjenester aflyses til og med den 29. marts.
Vi henviser til, at DR2 hver søndag kl. 14.00 sender tv-gudstjeneste.
Programmet har netop skiftet navn til ”Med Laugesen i kirke”.
Programmet kan ligeledes streames.
Ønsker man en hjemmeandagt, kan man kontakte en af de to præster og så kommer vi ud og holder en minigudstjeneste for jer.

4.    Begravelser/ bisættelser.
Pga. dårligt indeklima tages Kongsted og Ulse kirke ud af brug i perioden til og med 29. marts.
Begravelser vil derfor i dette tidsrum kun kunne foregå fra henholdsvis Øster Egede og Vester Egede.
Der vil max kunne deltage ca. 30 pårørende i begravelsesfølget.
Graver Elinor Koch ved Ulse, Vester Egede og Øster Egede kirke og organist Lene Hemmingsen ved Kongsted kirke deltager udover præsterne ved begravelser/ bisættelser.

5.    Aflysninger
Til og med den 29. marts aflyses udover gudstjenester i de 4 sogne:
Minikonfirmander
Konfirmander
Hyggestue
Strikkeklub
Plejehjemsgudstjenester
Kor
Koncerter
Fællessangsarrangementer

6.    Påske:

Påsken falder først i begyndelsen af April, men vi tager derfor allerede nu vores forholdsregler og ændrer på de arrangementer, hvortil der ville være en form for spisning eller kirkekaffe.
Gud og Spaghetti den 2. april i Kongsted aflyses helt og holdent.
Skærtorsdag den 9. april i Øster Egede er der ikke længere er fællesspisning, men stadig gudstjeneste.
Ligeledes vil Musical-gudstjenesten 2. påskedag i Kongsted den 13. april konverteres til en alm. Gudstjeneste, da musikerne med de forholdsregler, der er nu, ikke får tid nok til at øve sammen.

Vi følger situationen nøje og melder ud, skulle der ske ændringer

Guds fred

Ketty Pedersen, Menighedsrådsformand ved Kongsted kirke