Sangkor for voksne

Kan du lide at synge? Så kom i Kongsted præstegård 4-5 aftner i foråret og 4-5 aftner i efteråret.

Datoer for de enkelte gange kan ses i kirkebladet, på hjemmesiden og facebook efterhånden som de planlægges.

Alle er velkomne

Kan du lide at synge og synes det er dejligt at være en del af et fællesskab på baggrund af dette, så er der mulighed for at mødes i Kongsted præstegård 2 gang årligt og synge en masse dejlige sange.

Repertoiret vil være blandet fra salmebogen, højskolesangbogen samt kendte danske sange.

Sangkoret om foråret slutter med deltagelse i en sommersangs gudstjeneste en aften i juni måned og sangkoret om efteråret deltager i en gudstjeneste i november så vi kan få lejlighed til at høre hvor gode de er.

Spørgsmål og tilmelding sker ved henvendelse til Lene Hemmingsen på tlf. nr. 2287 3089, hvor man også kan henvende sig med spørgsmål. Tilmeldingsfrist meldes ud samtidig med datoerne for de enkelte kor.

Håber vi ses til dejlig sang i kirken